Oficjalne Forum Klubu
Nie jesteś zalogowany.
Zapraszam bardzo serdecznie na IV Rudzki Nocny Streetball
W tym roku przewidziano nagrody pieniężne w wysokości 1600PLN dla mężczyzn i 1400PLN dla kobiet.
Wcześniej odbędzie się również turniej dla dzieci i młodzieży
Wszystkie szczegóły znajdują się na tej stronie: http://mosir.rsl.pl/index.php?s=36& … macji=4314
oraz na oficjalnej stronie turnieju: www.rns.dl.pl
Zapraszamy!!
rewelacja, wielki ukłon w strone organizatorów !! jednak można stworzyć coś fajnego, tylko trzeba chcieć.
fajnie zgłosze druzyne a ktos z was jedzie??
ja jadę ; )
ale ty to na nocny jedziesz??
ja bd próbował zebrać team:)
tak, na nocny.
Wie ktoś może kiedy w najbliższych tygodniach tu w okolicy będzie jakiś streetball np Katowice, Gliwice, Pszczyna ??. Na razie wiem tylko o wyżej wymienionej Rudzie.![]()
Wiez że bedzie w Dabrowie Gorniczej a nawet chyba 3
Jeszcze jedna informacja dotycząca Streetballa w Rudzie Śląskiej. Całą imprezę patronatem objęła fundacja Marcina Gortata "MG13"
W związku z powyższym będziemy mieli kilka upominków podpisanych przez Marcina przeznaczonych dla dzieci biorących udział w tym turnieju.
Z tego powodu postanowiliśmy również zorganizować rozgrywki dla tych najmłodszych. Dzieci z rocznika 2000 i młodsze również zapraszamy do udziału w tej zabawie - w końcu czym skórka za młodu nasiąknie... ![]()
Przypominam że początek turnieju dla dzieci i młodzieży o godzinie 13.00 zaś dla dorosłych o godzinie 21.00.
Zgłoszenia są jeszcze przyjmowane, jednak dla tych którzy zgłoszą się teraz lub przed turniejem, niestety nie będzie pamiątkowych koszulek.
Dodam jeszcze, że są już cztery zgłoszone drużyny z tej najmłodszej kategorii, w sumie zaś mamy 30 drużyn zgłoszonych do turnieju młodzieżowego, zaś do nocnego grania zgłosiło się na razie 25 ekip, jednak to na pewno nie wszystko bo mamy sygnały że jeszcze kilka drużyn zgłosi się przed samym turniejem.
Czas umilać nam będzie DJ SHWoo, jeden z najlepszych DJ`ów w Polsce.
Zapraszamy!!!