Oficjalne Forum Klubu
Nie jesteś zalogowany.
Świetny mecz przeciwko AZS Kalisz. Zdecydowanie najlepszy zawodnik na parkiecie w dzisiejszym meczu.
Brawo i tak trzymać.
Z całym szaczunkiem dla Damiana Kuliga ale Pan Mielczarek pokazuje że CAŁE SZCZĘŚCIE Pan Damian nie jest niezastąpiony(w końcu długo to on w Tychach już raczej nie pogra..za dobry
) Brawo Mielczarek. Już w poprzednich meczach wykazywał się z dobrej strony...![]()
Hops C napisał:
Zdecydowanie najlepszy zawodnik na parkiecie w dzisiejszym meczu.
Zdecydowanie najlepszy zawodnik na parkiecie w obecnym sezonie.
Swoją drogą, po każdym treningu/meczu powinien zostawać w hali i stać na linii rzutów osobistych do wyrzy... aż do zgaszenia świateł! ;-)
ogólnie rzuty osobiste i trójki w tym meczu nie siedziały, ale zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia
co nie znaczy, że czasami te punkty decydują o zwycięstwie/porażce.
Hops C napisał:
Nie rozumiem, ale ok, w końcu J.polski miałem x lat temu... ;-)
gomuł napisał:
Hops C napisał:
Nie rozumiem, ale ok, w końcu J.polski miałem x lat temu... ;-)
To znaczy, że punkty które we wczorajszym meczu "uciekły" nam przez nietrafione osobiste czasami czasami decydują o zwycięstwie jednego z zespołów.
Aha! ;-)
Bardzo ładny mecz! Ach ta dynamika! Prawdziwy wulkan energi!! Czy zostanie pan w Tychach panie Krzysztofie? :-)
Noo.. Bardzo ładnie. Ostatnie mecze zostały przez Krzysztofa Mielczarka rozegrane na bardzo wysokim poziomie. Co prawda, w trzecim meczu ze stalą dosyć szybko złapał pięć fauli, ale jego wejścia pod kosz i gra pod publikę (wsady, alley oop z ostatniego meczu) na prawdę mogą się podobać. Mam tylko nadzieję, że zasili pan skład BST w przyszłym sezonie. ![]()
Panie Krzysztofie, jesli mam kogos z tej druzyny prosic o autograf to na pewno PANA:)
Witamy z powrotem.!! ![]()
Oby jak najdłużej zagościł na naszym parkiecie...
Witamy z powrotem. Bardzo się ciesze że wraca do naszego zespołu. Myślę, że będzie to duże wzmocnienie. Gracz z takim zaangażowaniem, umiejętnościami i doświadczeniem jest nam bardzo potrzebny. Jeszcze raz witamy serdecznie ![]()
ja od początku sezonu powtarzałem, że brakuje K.Mielczarka....i wrócił:D
KKS od razu nabrał 'pary'
jeszcze tylko wyleczyć pozostałe kontuzje i mamy skład na ekstraligę..
najlepszego:)
no właśnie .najlepszego i zdrowie mości panowie.pan Krzysiek to lubi......a z tą " parą" to jakoś krucho było w ostatnich meczach..... Kota nie ma myszy harcują